Building Work

The school kitchens were re-furbished over the half term holiday; they were completely re-tiled and re-painted.

The grant to enable this work came from the Rose Foundation, a local charity. They have helped us several times in the past with the re-surfacing of the school car park and the installation of some air-conditioning, for example, as well as a contribution towards the cost of the work at the playground entrance last year. We’re very grateful to the Rose Foundation for their support.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s